Copyright 2024 - Contact: Dimitri Van Damme: 0496 32 30 31 JB Davidstraat 4 - Lokeren

Geschiedenis

20 jaar Winning Movez

Winning Movez bestaat 20 jaar in 2023

Since 2003

In het begin gingen we met een vaste kliek bij een vriend (Lavrans) thuis spelen, maar toen zijn biervoorraad er elke Maandagavond nogal snel door ging hebben we de spelletjesavonden laten doorgaan in het jeugdhuis waar we toen kind aan huis waren. Jeugdhuis T-klub. We konden zo ook meer mensen uitnodigen en de biervoorraad was onuitputtelijk :)

Dat we op een maandagavond spelen is dus historisch gegroeid omdat die vriend waar we thuis bij speelden (Lavrans dus) enkel op Dinsdag vrij had :) De dag is gebleven, de locatie werd veranderd. En er zijn veel spelers bijgekomen uiteraard.

Dit was in het jaar 2003.

Het begon zoals bij vele spelers met een RISK spel en het spel Kolonisten van Catan, ook nu 8 jaar na datum begint het bij veel spelers met die spellen bij vrienden thuis. Ook deze mensen sluiten zich vaak aan bij ons om eens een ander spel te leren kennen. Want daar is zo een spellenclub als de onze ideaal voor. Je hoeft het spel niet aan te kopen om uit te proberen of het iets leuks is of niet. En je hoeft je ook niet door de spelregels te worstelen, de spellen worden u gewoon uitgelegd op een maandagavond.

In 2013 vierden we dus ons 10-jarig bestaan

Ondertussen verlieten we ons nest en speelden we eerst 2 jaar op Donderdagavond in De Teste, om daarna te verhuizen van zowel dag als locatie.

Voortaan (sinds 1 Juli 2016) spelen we op vrijdagavond in ontmoetingshuis De Moazoart

Contacteer ons

Van 
Onderwerp 
Uw vraag 
    
f t g m

zoek

Login Form

Log hier in


feed

feed-image